Рафална паљба Богдановића у победи Фенера

Српски репрезентативац Богдан Богдановић понео је епитет играча утакмице 23. кола Евролиге, у победи Фенербахчеа над Олимпијакосом од 67:64 постигао је 27 поена. У првом мечу кола ЦСКА је савладао Макаби са 93:81, уз солидну партију Милоша Теодосића, од 11 поена и осам асистенција.

Богдановића је најбоље у победи Фенербахчеа пратио Луиђи Датоме, са 17 поена, док су сви остали играчи турске екипе имали једноцифрен учинак.

Српски кошаркаш Никола Калинић је меч завршио са четири поена.

У редовима Олимпијакоса најбољи је био Ерик Грин са 17 поена, док је српски центар Никола Милутинов постигао само два.

Турска екипа сада има скор од 15 победа и осам пораза и четврта је на табели, док је Олимпијакос уписао седми пораз и трећи је на табели Евролиге.

Кошаркаши ЦСКА победили су у Москви екипу Макабија са 93:81.

Најефикаснији у победничком тиму био је Нандо де Коло, са 29 поена, Кајл Хајнс је убацио 14, а српски кошаркаш Милош Теодисић је меч завршио са 11 поена, четири скока и осам асистенција.

У екипи Макабија истакао се Силвен Ландесберг, са 19 поена, Виктор Руд је додао 14, а Колтон Ајверсон два поена мање.  

Руски клуб је том победом стигао до 17. тријумфа у Евролиги и тако наставио борбу са Реал Мадридом за прво место на табели.

Макаби сада има скор осам победа и 15 пораза и налази се на 13. позицији на табели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи