Јуниорски турнир Евролиге од петка у Железнику

Кошаркашки клуб Црвена звезда организоваће пети узастопни пут квалификациони јуниорски турнир Евролиге који ће и ове године понети назив по трагично преминулом навијачу Звезде Марку Ивковићу.

Турнир ће одржати од 24. до 26. фебруара у хали ФМП-а у Железнику, а осам екипа ће се борити за место које води на завршни турнир.

Екипе су смештене у две групе. Групу А чине домаћин Црвена звезда, као и Порше Лудвигзбург, Партизан и Стелазура из Рима. У групи Б су Мега Бемакс, Макаби Тел Авив, Сарајево Спарс и Праг.

Прве две екипе из сваке групе одлазе у полуфинале које је заказано за недељу, баш као и мечеви за пласман.

"Ми смо због наших резултата фаворити сваке године, али сада неће бити лако", рекао је тренер јуниора Црвене звезде Слободан Клипа за сајт клуба.

"Све екипе су јаке, али морам да споменем италијанску Стелазуру. Веома амбициозна средина, са два српска талентована играча и осам странаца. Покушавају да ојачају лигу и много улажу у младе асове... Ми имамо проблем, а њега не види само неко ко се није уверио како раде спортске академије у Европи", додао је Клипа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво