Читај ми!

Меџик Џонсон поново у Лејкерсима

Легендарни кошаркаш Лејкерса Ирвин Меџик Џонсон вратио се у тим и постао председник клуба задужен за кошаркашке операције. Џонсон је као играч предводио тим из Лос Анђелеса до пет шампионских прстенова у НБА лиги.

Један од најбољих НБА играча свих времена Меџик Џонсон у уторак је именован за председника задуженог за кошаркашке операције Лос Анђелес лејкерса, што ће, верују у клубу, уз низ планираних кадровских појачања у руководству тима допринети побољшању тренутних резултата.

"Ово је одлука којом смо направили први корак ка висинама, месту где Лејкерси припадају. Наши навијачи с правом то очекују. Наша потрага за новим генералним менаџером је у току.

Надамо се да ћемо у најкраћем року помоћи Ирвину и нашем тренеру Луку Волтону", рекла је председница клуба Џини Бас.

Прозван "Магичним" због вештине коју је демонстрирао у игри, Џонсон је стекао надимак и славу осамдесетих година прошлог века са тимом Лејкерса доминирајући америчким паркетима.

После Олимпијских игра у Барселони 1992. године и сазнања да је позитиван на ХИВ, одлучио се за повлачење из активне играчке каријере, али није заборављен од љубитеља кошарке и сада се вратио у клуб у којем је стекао славу и постао један од најбољих играча свих времена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се