Читај ми!

Радовић: Срећа да бакља није погодила жене и децу

Члан Скупштине Кошаркашког савеза Србије Миодраг Радовић, који је погођен бакљом током финалне утакмице Купа Радивоја Кораћа између Црвене звезде и Партизана у Нишу, изјавио је да је срећа у несрећи што је баш он погођен јер је у његовој близини било жена и деце.

Радовић је задобио тешке повреде ока од бакље бачене са трибине где су били смештени навијачи Партизана и одмах је морао да буде превезен у болницу.

Функционер КСС наглашава да је сам себи спасао живот јер је махинално померио главу у тренутку када је видео да бакља иде ка њему.

"Пратио сам финиш треће четвртине и одједном угледао светлећу куглу, следећег тренутка изгубио сам свест. Уопште нисам имао утисак да бакља иде право на мене. Само сам мало померио главу и чини ми се да ми је то спасло живот. Од силине ударца пао сам на под, а Хитна помоћ ме је на носилима изнела из хале", рекао је Радовић за Новости.

"Поред мене је седео кошаркашки тренер млађих категорија из Лесковца, а у непосредној близини било је много деце и дама. Да је бакља погодила неко дете, могло је смртно да страда. Зар таква трагедија треба да се деси, па да се држава обрачуна са хулиганима?", запитао се Радовић.

Радовић, један од најзаслужнијих што се у Нишу игра завршни турнир националног купа, сматра да држава има решење за обрачун са хулиганима.

"Потребно је увести казнену политику каква се примењује у Великој Британији", закључио је Радовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво