Читај ми!

Специфична рођенданска забава Јокића

Српски кошаркаш Никола Јокић данас слави 22. рођендан после одличних резултата које је оствари током Ол-стар викенда. И протекле ноћи је био у центру пажње јер је у такмичењу у индивидуалним играчким вештинама стигао до полуфинала где је у финишу елиминисан од Кристапса Порзингиса.

Момак из Сомбора се сјајно забављао на полигону и у првом дуелу са Ентонијем Дејвисом био је бољи у финишу у коме је тројком изборио пласман у полуфинале.

Проблем му је био задатак чијом се прецизношћу симулира додавање, никако није успевао да убаци лопту на право место, али је је то успео да надокнади погађајући тројку из првог покушаја.

И у полуфиналном надметању са Летонцем Кристапсом Порзингисом одлучиле су нијансе.

Додавања су опет била проблем нашем асу, па је центар Њујорка био за нијансу бржи у постизању тројке.

У сваком случају, упркос елиминацији у полуфиналу, наш интернационалац се сјајно забављао о чему сведочи и осмех који целе вечери није силазио са његовог лица.

Кристапс Порзингис се у финалу надметао са Хејвордом који је претходно елиминисао Џона Вола, једног од најбољих додавача у НБА лиги и прошлогодишњег финалисту Ајзеа Томаса, који је претходно елиминисао Девина Букера из Феникса.

Титула најбољег у такмичењу у вештинама припала је Кристапсу Порзингису који је пре Јокића елиминисао и Демаркуса Казинса.

У такмичењу у шутирању троји изненађење се догодило на самом старту, пошто је испао прошлогодишњи победник Клеј Томпсон. У финалу су се састали Кемба Вокер, Кајри Ирвинг и Ерик Гордон, а победио је кошаркаш Хјустона.

Вокер је имао слабо вече, постигао је само 17 поена и одмах је испао, док су Ирвинг и Гордон питање победника решили у баражу. Гордон је постигао 21, а Ирвинг 18 поена.

Кошаркаш Индијане Глен Робинсон је био најбољи у закуцавањима. Он је у финалу савладао Дерика Џонса млађег.

У првом кругу елиминисани су центар Лос Анђелес клиперса Деандре Џордан и играч Орланда и прошлогодишњи финалиста Арон Гордон.

Ол-стар викенд завршава се вечерас утакмицом између Истока и Запада. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво