Ниш жели да настави традицију организовања завршног турнира Купа

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић изјавио је да се нада да ће се завршни турнир кошаркашког Купа Радивоја Кораћа и убудуће одржавати у том граду. Вечерас ће се играти полуфинала, а финале Купа Радивоја Кораћа играће ће се у недељу од 21.00. Све улазницу за утакмице су распродате.

"То је веома значајан спортски догађај. Ниш заслужује поверење. Трудимо се да све подигнемо на виши ниво, на задовољство љубитеља кошарке и грађана", рекао је Булатовић новинарима на пријему у Градској кући у Нишу.

Завршни турнир Купа Радивоја Кораћа трећу годину се одржава у Нишу, а тај град има уговор с Кошаркашким савезом Србије и за следећу сезону.

Булатовић је навео да се нада да је Ниш испунио очекивања и да ће следеће године организација турнира бити подигнута на још виши ниво.

"Наравно, надамо се да ће се турнир и после следеће године одржавати у Нишу, јер Ниш заслужује подршку", казао је Булатовић.

Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић захвалио је људима који воде град Ниш на "изванредног организованом турниру".

"Ниш је показао да је један од ретких градова који то одлично ради. Нишлије воле спорт. Верујем да ће ово бити празник кошарке, где ће људи пре свега да уживају и изаћи радосни из Чаира", рекао је Даниловић.

Завршни турнир Купа Радивоја Кораћа ушао је у трећи дан. Вечерас ће се играти полуфинала. У 17.00 ће се састати Црвена звезда и ФМП, а од 21.00 Партизан и Мега Лекс.
Финале Купа Радивоја Кораћа ће се играти у недељу од 21.00. Све улазнице за утакмице су распродате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво