Читај ми!

Јовић: Зна се шта се очекује од нас

Кошаркаш Црвене звезде Стефан Јовић рекао је да су млади играчи оправдали очекивања у победи над Вршцем и да не очекује лаку утакмицу против ФМП-а у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа. Утакмица између Црвене звезде и ФМП-а играће се у суботу од 17.00.

"Мало сам изненађен разликом, јер је Вршац веома добра екипа са много искусних играча. Разлика је превелика, али смо играли добро. Млађи играчи су оправдали очекивања и с разлогом су ту са нама", рекао је Јовић новинарима после утакмице у Нишу.

Звезда је лако и убедљиво победила Вршац са 99:47 у четвртфиналу Купа и за пласман у финале ће се борити са ФМП-ом."Зна се шта се од нас очекује. Неће бити нимало лако. ФМП је перспективна, млада екипа, која ће да гризе како би ушла у финале. Добро се познајемо, нема скривалица. На нама је да пружимо максимум", рекао је Јовић.

Црвено-бели су против Вршца били ослабљени неиграњем Нејта Волтерса и Милка Бјелице, а и од раније повређеног Немање Дангубића.

"Траје тај период. Дангубићева повреда је мало озбиљнија, а мислим да ће Нејт и Милко играти у суботу. Ко год да изађе на терен, без обзира на ротацију, сигурно ће пружити макисмум да се оствари добар резултат", казао је Јовић.

Када је реч о његовом стању, Јовић је казао да је "океј".

"Нисам потпуно спреман, али нећу да се жалим, добро се осећам и биће још боље", казао је Јовић.

Утакмица између Црвене звезде и ФМП-а играће се у суботу од 17.00. Други полуфинални пар чиниће победници дуела између Мега Лекса и Динамика, односно Партизана и Дунава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво