Слободан Вучићевић нови председник Звезде

Нови председник кошаркашког клуба Црвена Зведа је Слободан Вучићевић, док је Зоран Дракулић изабран за председника Скупштине "црвено-белих", саопштио је клуб са Малог Калемегдана.

На седници Скупштине клуба, дужности је разрешен бивши предеседник Звезде Мирко Петровић, као и бивши председник Скупштине Живорад Анђелковић.

Нови председник клуба са Малог Калемегдана Слободан Вучићевић рекао је да Звезда има млад тим и сложио се са тренером Светиславом Пешићем који сматра да играчи тек треба да науче да тренирају. "Имамо младу и перспективну екипу и оно што желимо је да форсирамо култ рада. Потпуно се слажем са тренером Пешићем, који сматра да наши играч тек треба да науче да тренирају. Екипи не треба непотребан притисак, неопходни су тренинзи и стручни рад, а знам да ће резултати на крају доћи", рекао је Вучићевић.

Скупштина клуба је прихватила оставке и разрешила дужности досадашње чланове председништва. Разрешени су: Велибор Совровић, Срђан Ђурић, Игор Жежељ, Никола Живановић, Миленко Костић, Слободан Милосављевић, Горан Весић и Косанче Димитријевић.

Скупштина је једногласно поставила нове чланове председништва: Драгана Тарлаћа, Горана Перчевића, Владана Симеуновића, који је и потпредседник Скупштине, Синишу Малог, Игор Исаиловића, Велибора Совровића, Драгољуба Пријића и Михајла Јелића.

За новог председника Надзорног одбора изабран је Митар Јовић, док су чланови још и Живорад Иконовић и Љубиша Словић. 

Председник Скупштине клуба Зоран Дракулић истакао је важност избора новог руководства у Црвеној звезди.  "Преузели смо клуб и тешком економском тренутку, а добили смо веома квалитетно руководство. Имамо млад тим, желимо да стабилизујемо клуб и сигуран сам да ће резултати доћи", рекао је Дракулић.

Кошаркаши Звезде прву утакмицу под новим руководством игра у суботу од 19 сати против Босне у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво