Читај ми!

Квар на авиону, Звезда каснила у Шпанију

Због квара на авиону, експедиција Црвене звезде је каснила са полетањем за Шпанију. Новонастала ситуација је изменила руту пута, па уместо преко Минхена црвено-бели су летели преко Франкфурта за Билбао, а потом аутобусом отишли до Баскије, преноси портал "Мондо".

Као да дуга и честа путовања Европом нису сама по себи напорна, кошаркаши Црвене звезде други пут ове сезоне наилазе на додатне потешкоће. Наиме, због квара на авиону, црвено-бели нису могли да одлете до Баскије, како је раније било предвиђено, редовном линијом преко Минхена – већ су ишли преко Франкфурта.

Накнадно, у ходу, екипа Дејана Радоњића је преусмерена на највећи европски аеродром за међународне летове у Франкфурту, одакле су црвено-бели "хватали" лет за Билбао, а одатле аутобусом отпутовали у престоницу покрајине Баскија Виторију, која је 62 километра удаљена од највећег града и уједно највеће луке.

Авион "Луфтханзе" којим је првобитно требало да полете није ни стигао у Београд, због квара, па је морао принудно да слети.

Услед новонасталих околности, играчи су пребачени на други лет, компаније "Ер Србија", којим су у 17.33 кренули за Франкфурт, уместо за Минхен, одакле су после сат времена чекања прешли на лет за Билбао.

У року од сат времена потраге за новим летом, експедицији српског шампиона изашли су у сусрет и "Ер Србија" и "Луфтханза", тако да је екипа имала и среће, јер је постојала могућност да играчи, тренери и остало особље ка Шпанији лети у малим групама, како се на којој линији појави место у авиону.

 Екипа и Радоњић су стигли у Виторију касније него што је предвиђено, око поноћи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи