Митровић: Против Басконије имамо мотив више

Црвена звезда у уторак игра у гостима против Басконије у оквиру 18. кола Евролиге. Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић рекао је да ће његова екипа имати мотив више против Басконије, пошто је шпански клуб победио у првој утакмици.

"У првом мечу су нас потпуно надиграли, без икакве шансе да преокренемо. То је мотив више да одиграмо добру утакмицу и урадимо све оно што нисмо у Београду и дођемо до победе која би била огромна, уосталом као и свака у овогодишњој Евролиги", рекао је Митровић за клупски сајт.

Звезда ће у уторак играти у гостима против Басконије у 19. колу Евролиге. Покушаће да остваре шесту узастопну победу у том такмичењу. 

Митровић је веома похвално говорио о наредном ривалу, рекавши да је то екипа која игра лепу кошарку, у сјајном континуитету и да је лепо гледати је.

Црвено-бели ће бити ослабљени неиграњем Немање Дангубића, који се повредио у дуелу са Макабијем, због чега је пропустио и утакмицу Јадранске лиге против Игокее.

Центар српског клуба Милко Бјелица рекао је да екипа иде у Шпанију добро расположена.

"Следе нам две утакмице у три дана, понавља се оно што смо већ радили у два наврата ове сезоне у Евролиги. Идемо у Шпанију у добром расположењу и готово комплетни, нема повређеног Дангубића, али сви остали смо здрави, и желимо да одиграмо добру утакмицу против Басконије", рекао је Бјелица.

Он је навео да победе дају екипи самопоуздање и да ће његов тим покушати да у Виторији игра као и до сада.

"Басконија већ другу сезону заредом игра изванредно, играли су завршни турнир Евролиге прошле сезоне и ове године су забележили много победа. Пласман на табели показује о каквој екипи се ради. Надиграли су нас у Београду, али то је давна прошлост, ово је нова утакмица", казао је Бјелица.

Меч ће се играти у уторак од 21.30 у Виторији.

Звезда ће у Шпанију допутовати у понедељак увече летом за Билбао преко Франкфурта, а тренираће само на дан утакмице. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво