Читај ми!

Минесота боља од Денвера, Бјелица осам, Јокић 18 поена

Кошаркаши Минесоте су савладали Денвер (111:108) уз осам поена Немање Бјелице, односно 18 Николе Јокића. Далас је „растурио“ Лејкерсе са чак 122:73, а Голден стејт наставио победичку серију на гостовању, одневши победу над Орландом (118:98), а исто је учинио и Финикс у Торонту (115:103).

Дуел Минесоте и Денвера био је посебно интересантан због сусрета двојице наших интернационалаца на паркету.

Немања Бјелица је изашао као тимски победник из овога дуела, мада са слабијим играчким учинком од Николе Јокића. Бјелица је на паркету провео 19 минута и био веома солидан, поред осам поена имао је четири скока и једну асистенцију.

На другој страни, Јокић је наставио сјајну серију и забележио 12. узастопну утакмицу на којој постиже више од 15 поена.

Јокић је на терену укупно провео 27 минута и уз 18 поена имао још осам скокова, четири асистенције, три украдене лопте и једну блокаду.

Кошаркаши Голден стејта су наставили победничку серију, савладавши Орландо на гостовању са 118:98. До победе их је опет предводио Стеф Кари са 27 поена, док му је Томпсон асистирао са 21.

У тиму Орланда најефикаснији је био Пејтон са 23 коша, 10 асистенција и четири скока.

И Финикс је славио победу на гостовању у Торонту са 115:103, а Ерик Бредшо, који је предводио тим до победе, био је са 40 постигнутих поена и најефикаснији играч НБА вечери. На другој страни Демар Дерозан је покушао да му парира, али је успео да постигне "тек" 22 поена.

Лејкерси су претрпели један од најтежих пораза од Даласа, са скоро 50 кошева разлике.

Већ на старту екипа Даласа је направила разлику коју је касније немилосрдно увећавала, све до коначних 122:73. То су постигли сјајном тимском игром, о чему сведочи и податак да је чак седам играча Даласа утакмицу завршило са двоцифреним учинком.

Најефикаснији је био Џастин Андерсон са 19 поена. Стеф Кари је убацио 14, док су по 13 постигли Дирк Новицки, Дерон Вилијамс, који је имао и осам асистенција, као и Весли Метјуз.

С друге стране, 15 поена постигао је Лу Вилијамс, десет је додао Џордан Кларксон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво