Милојевић: Морамо да победимо Задар

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да његова екипа мора у недељу да победи Задар, директног конкурента у борби за опстанак у Јадранској лиги.

"Очекује нас тежак и јако битан меч у борби за опстанак. Задар је врло незгодна екипа која нас је победила у првом делу првенства. Због свега наведеног ми у недељу морамо да их добијемо. Највећа опасност долази од тандема Владовић - Маринковић, који јако добро играју пик енд рол. Надам се да ћемо успети да их зауставимо и да забележимо важну победу", рекао је Милојевић за сајт клуба.

Мега ће играти без повређених Марка Тејића, Радована Ђоковића и Огњена Чарапића, као и без новог појачања Предрага Самарџиског док је наступ Костје Мушидија неизвестан.

Мега је у првих 18 кола остварила пет победа, а Задар једну више.

Крило Мега Лекса Радосав Спасојевић истакао је важност меча.

"У недељу играмо јако битну утакмицу, како за нас, тако и за екипу Задра. Обе екипе се боре за опстанак и тиме је значај овог меча још већи. Тренирали смо добро и атмосфера у екипи је одлична. Потребно је да наметнемо нашу агресивну игру у одбрани од почетка меча и уз подршку публике у Сремској Митровици, верујем да можемо да дођемо до изузетно важне победе", рекао је Спасојевић.

Утакмица Мега Лекс - Задар игра се у недељу од 19.00.

Карте за меч су пуштене у продају, а њихова цена је 200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво