Читај ми!

Ниш још једном организатор Купа Радивоја Кораћа

Завршни турнир кошаркашког Купа Радивоје Кораћа ће се и ове године одржати у нишкој дворани Чаир, од 16. од 19. фебруара. За трофеј ће се борити Црвена звезда, Партизан, Мега Лекс, ФМП, Динамик, Вршац, Спартак Суботица и Дунав из Старих Бановаца.

Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић потписали су писмо о намерама, којим је и званично потврђено да ће Ниш и ове године бити домаћин завршног турнира националног Купа. Даниловић је овом приликом истакао да је Ниш свих протеклих година био савршен организатор турнира.

"Верујем да ће тако бити и ове године. Сигуран сам да ће трибине бити препуне", казао је Даниловић.

Председник Регионалног кошаркашког савеза Источне Србије Урош Парлић рекао је да ће писмо о намерама омогућити да Град уплати том кошаркашком савезу два милиона динара за организацију Купа Радивоја Кораћа.

"Продаја карата ће кренути 7. фебруара. Цена комплета карата за трибине износиће 2.000 динара, а за партер 4.000 динара. Цену појединачних карата накнадно ћемо одредити", казао је Парлић.

Он је изјавио да ће се карте за Куп Радивоја Кораћа продавати на билетарници хале "Чаир" и у просторијама Туристичке организације Ниш.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић рекао је да се нада да ће град успети да следи традицију и да ће се показати као добар домаћин тог значајног спортског догађаја.

Пласман на завршни турнир Купа Радивоја Кораћа обезбедили су Црвена звезда, Партизан, Мега Лекс, ФМП, Динамик, Вршац, Спартак Суботица и Дунав из Старих Бановаца.

Четвртфинални мечеви купа играју се 16. и 17. фебруара, полуфинала су на програму у суботу, 18. фебруара, док је финале на програму 19. фебруара. Трофеј брани Мега Лекс, који је у прошлогодишњем финалу победио Партизан са 85:80.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи