Читај ми!

ЦСКА убедљив и без Теа, Армани коначно славио

Кошаркаши ЦСКА победили су у Москви Бамберг са 85:64 (21:17, 23:16, 25:15, 16:16) у утакмици 18. кола Евролиге. Фенербахче победио у Истанбулу Панатинаикос са 84:63 (27:16, 17:12, 16:17, 24:18). Армани прекинуо серију од десет узастопних пораза.

Тренер ЦСКА Димитрис Итудис на утакмици с Бамбергом у екипу није уврстио Милоша Теодосића и Корија Хигинса, али су Московљани и поред тога лако и убедљиво победили шампиона Немачке.

Московљани су након нешто слабијег почетка утакмице, када су имали заостатак од четири поена - 3:7, средином прве деонице успоставили контролу и постепно почели да увећавају предност.

ЦСКА је у другој четвртини стигао до прве довицфрене предности, да би отпор ривала у потпуности "сломили" у трећој четвртини коју су добили са 10 поена разлике.

Лидер Евролиге је у лаганом ритму у последњој деоници сачувао стечену предност и тако на крају дошао до 14. тријумфа из 18 утакмица, док је Бамберг претпео 11. пораз.
ЦСКА је до победе предводио Нандо Де Коло са 26 поена, пет асистенција и четири скока, док је Кајл Хајнс постигао 13.

У екипи Бамберга истакао се Данијел Тајс са 16 поена и пет скокова, док је Николо Мели убацио 15 поена.

Фенербахче је лако стигао до победе против Панатинаикоса, 84:63. Фенер је до победе предводио Луиђи Датоме са 16 поена, док су Јан Весели и Ахмет Дувериоглу постигли по 13. Српски репрезентативац Богдан Богдановић постигао је седам поена, а један мање убацио је Никола Калинић.

У екипи Панатинаикоса истакао се Мајк Џејмс са 25 поена, док је Крис Синглтон додао 13.

Фенербахчеу је ово 11. тријумф у Евролиги сада се налази на петом месту, док је ПАО шести са 10 победа и осам пораза.

Кошаркаши Арманија победили су Галатасарај на свом паркету са 92:87 (23:21, 26:18, 22:21, 21:27), док је Барселона савладала Ефес са 89:78 (16:15, 17:19, 30:19, 26:25).

Армани је вечерашњим тријумфом прекинуо серију од десет узастопних пораза и тако дошао тек до пете победе у Евролиги, којом су се изједначили с Галатасарајем на деоби 13. места.

Крунослав Симон предводио је Армани са 19 поена, 13 је додао Мирослав Радуљица, уз четири скока, док је Мантас Калниетис постигао 12, а Милан Мачван је убацио осам, уз шест ухваћених лопти.

У екипи Галатасараја истакли су се Бруно Фитипалдо и Синан Гулер са по 17 поена, док је Остин Деј постигао 14. Српски кошаркаш Владимир Мицов постигао је седам поена, уз три скока и две асистенције.

Барселона је лакше од очекиваног на свом паркету победила Ефес, а меч је преломила у трећој четвртини, коју је добила са 11 поена разлике.

Каталонце је до прве победе после два везана пораза предводио Петери Копонен са 20 поена, два мање постигао је дебитант Витор Фаверани, док је Виктор Клавер убацио 15.

У екипи Ефеса најефикаснији био је Брендон Пол са 25 поена, док је Тома Ертел постигао 18.

Барселона и Ефес имају по осам победа и 10 пораза, али је Барселона на деветом месту због бољег међусобног односа, док је Ефес 10.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво