Евролига казнила Звезду, клуб апелује на навијаче

Кошаркашки клуб Црвена звезда кажњен је са 6.500 евра због убацивања металног новца и једног упаљача на терен током утакмице 17. кола Евролиге, против Фенербахчеа.

Како се наводи у саопштењу, због убацивања тврдих предмета током треће и четврте четвртине, клуб је кажњен са 5.000 евра, а црвено-бели су кажњени са додатних 1.500 евра "због уласка навијача на терен након утакмице".

Том приликом, како је навео дисциплински судија, "судије, играчи и тренери оба тима су несметано и без икаквог инцидента напустили паркет".

То је прва казна за клуб у 2017. години, али Црвена звезда подсећа на то да је клуб претходних сезона кажњаван у више наврата због сличних инцидената, високим новчаним казнама, у укупном износу од више десетина хиљада евра.

Клуб апелује "на све гледаоце и љубитеље кошарке у Србији" да спортски навијају на наредним утакмицама црвено-белих у Евролиги, јер свака наредна казна може поново довести до суспензије домаћег терена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи