Џикић: Даћемо све од себе да обрадујемо навијаче

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да је предстојећа утакмица против АЕК-а у Лиги шампиона врло важна за његов тим и додао да ће црно-бели дати све од себе да обрадују навијаче.

"Ми смо обезбедили пролазак у следећу фазу такмичења, али је ова утакмица врло важна јер одређује део наставка сезоне, распоред утакмица и квалитет противника. У специфичној смо ситуацији, али ћемо ипак дати све од себе да обрадујемо наше навијаче", рекао је Џикић за сајт клуба.

Кошаркаши Партизана дочекују у среду атински АЕК у оквиру 13. кола Групе Е, кошаркашке Лиге шампиона.

То ће бити последњи меч црно-белих на домаћем терену у групној фази тог такмичења.

Са учинком од седам победа и пет пораза, АЕК заузима четврту позицију у Групи Е, док црно-бели имају победу више и тренутно су трећи.

Улазнице за меч биће пуштене у продају на дан утакмице од 17.00 по цени од 300 динара за трибине и 500 динара за партер.

Меч између Партизана и АЕК-а игра се у среду од 20.00 у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво