Радоњић: Јадранска лига остаје приоритет

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после победе над Крком у Јадранској лиги да његова екипа не прави разлику међу такмичењима и додао да освајање регионалне лиге остаје приоритет.

"У сваки меч Јадранске лиге улазимо озбиљно. Нисмо опуштени. Не размишљамо да мењамо приоритете. Уколико постоји разлика у екипи која игра, то не значи да смо променили приоритете. Максимално смо фокусирани на Јадранску лигу и не правимо разлику у такмичењима. Такмичење које смо играли вечерас је од највећег значаја за нас, јер знамо шта нам доноси", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

Црвена звезда је победила Крку са 79:62 у београдској дворани "Александар Николић" у 18. колу Јадранске лиге.

"Следи нам доста путовања и чак четири утакмице за осам дана. Драго ми је и добро је што смо из овог завршеног циклуса изашли у добром расположењу, а видећемо како ће бити након следеће четири утакмице", рекао је Радоњић.

Упитан да ли ће млађи играчи у наредном периоду добијати већу минутажу, Радоњић је рекао да хоће, "ако заслуже".

Он је додао да је Бориша Симанић почео самостално да тренира и да нема разлога да се жури с његовим опоравком.

Тренер Крке Дејан Михевц честитао је црвено-белима на заслуженој победи.

"Разлика између Звезде и осталих тимова у Јадранској лиги, па тако и нас, је велика. Надам се да ћемо се дићи из овога и да ћемо доћи до неких победа. Радује ме што се против Звезде нисмо предали и нисмо дозволили да нас Звезда разбије, дизали смо се у појединим тренуцима, али и видело се да је Звезда уморна", рекао је Михевц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи