ЦСКА демолирао Армани, одлична партија Мачвана

Кошаркаши ЦСКА из Москве су више него убедљиво савладали екипу Арманија са 101:64, у утакмици 17. кола Евролиге. Теодосић "скроман" са 10 поена и седам асистенција, Мачван одличан у поразу своје екипе, са 19 поена и 11 скокова.

Шампион Европе је прекинуо низ од три пораза, савладавши бледу екипу Арманија са 101:64, уз одличне партије Нанда де Колоа и Андреја Воронцевича.

Француз је био најефиканији на мечу, са 22 постигнута поена, док их је репрезентативац Русије додао 18. Милош Теодосић је забележио за њега скромних 10 поена и седам асистенција.

На другој страни се истакао репрезентативац Србије Милан Мачван, који је уз 19 поена имао и 11 скокова. Мирослав Радуљица додао је десет поена.

ЦСКА је одлично ушао у меч, већ после прве четвртине било је 27:9, да би на полувремену Московљани имали огромну предност од 56:35.

"Армејци" су остварили 13. победу у такмичењу и задржали прво место на табели, док је италијанска екипа забележила 13. пораз.

У другом мечу дана, Галатасарај је на свом терену савладао екипу Жалгириса са 87:79.

Турски тим је до победе предводио Бруно Фитипалдо са 21 поеном и шест асистенција, док је Тибор Плајс постигао 17, уз седам скокова, а Синан Гулер је постигао 16. Српски кошаркаш Владимир Мицов постигао је 11 поена, уз по пет асистенција и скокова.

У екипи Жалгириса се истакао Брок Мотум са 18 поена, док је Паулијус Јанкунас додао 14.

Галатасарај је после тријумфа на претпоследњем, 15. месту табеле Евролиге, са пет победа и 12 пораза, док је Жалгирис 14. на листи, са скором од шест победа и 11 пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи