Уникс победио Бамберг, Дарушафака тројкама срушила Басконију, Олимпијакос бољи од Барсе

Кошаркаши Уникса су као домаћини победили Бамберг у Казању са 63:58, док је Дарушафака, такође као домаћин, победила Басконију са 98:89 у оквиру 17. кола Евролиге. Олимпијакос у последљим секундама бољи од Барселоне.

Тим из Русије су до победе предводили Кит Ленгфорд са 27 поена, 10 скокова и пет асистенција и Латавијус Вилијамс са 13 поена.

Код гостујуће екипе, најефикаснији били су Стрелнијекс са 13 и Милер са 12 поена.

Уникс је остварио четврти тријумф у последњих пет утакмица и сада има скор од седам победа и 10 пораза, колико има и Бамберг, који је прекинуо низ од три победе.

Екипа Дарушафаке је пред својим навијачима савладала Басконију резултатом 98:89.

Домаћа екипа је поставила клупски рекорд са 14 погођених тројки, а најефикаснији су у победи тима из Истанбула били Бертанс са 29 и Вонамејкер са 21 поеном.

Код Басконије су се највише истакли Ханга са 19 и Шенгелија са 13 поена.

Дарушафака сада има девет победа и осам пораза, док Басконија има 11 победа и шест пораза.

Кошаркаши Олимпијакоса победили су на гостујућем терену Барселону са 69:67.

Код Олимпијакоса сви играчи су се уписали међу стрелце, а најефикаснији је био Јоргос Принтезис са 16 поена и девет скокова.

Победу атинском клубу донео је Вангелис Манцарис пошто је погодио оба слободна бацања. Он је утакмицу завршио са шест поена.

Петери Копонен постигао је 16 поена за Барселону, а Тајрис Рис 15, али је у последњим тренуцима промашио кош за продужетак.

Олимпијакос сада има 12 победа и пет пораза а Барселона је са скором од седам победа и десет пораза.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се