Читај ми!

Партизан на тешком гостовању у Белгији

Кошаркаши Партизана играју у Белгији од 20.30 меч 12. кола Групе Е Фибине Лиге шампиона против Шарлроа. Белгијски тим је славио победу у првом дуелу у Београду.

Након две победе на почетку 2017. године, пред Партизаном је нови меч са белгијским тимом који је успео да савлада црно-беле у првом овосезонском дуелу у Београду. Као и против Карпоша, црно-бели ће у Белгији наступити некомплетни.

"Пред нама је тешка утакмица против тима који нас је савладао на нашем терену. Снажни су, атлете, играју формацијски широко и имају неколико играча који могу да постигну 20 поена свако вече. Ми смо далеко од комплетног састава, али ћемо се борити до краја", рекао је тренер Партизана Александар Џикић. 

Три кола пре завршетка групне фазе Лиге шампиона, Партизан заузима трећу позицију у Групи Е са седам победа и четири пораза, док Шарлроа има обрнут скор – четири тријумфа и седам пораза и налази се на деоби шестог места.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи