Читај ми!

Рекорд Си Џеј Мекалума, славља гостујућих екипа

У узбудљивој ноћи НБА кошарке славиле су гостујуће екипе, а само је Атланта у дуелу са Сан Антонијом драматично изборила победу на свом паркету после жестоке борбе и добијеног продужетка. Све је протекло без значајнијег учинка наших интернационалаца, Немања Бјелица је имао скроман учинак у поразу Минесоте од Портланда 89:95, а Бобана Марјановића није било ни на клупи Детроита који је савладао Мајами.

Кошаркаши Атланте победили су после продужетка Сан Антонио са 114:112 и прекинули низ од 11 поаза у међусобним дуелима. Тима Хардавеј млађи постигао је "тројку" 3,3 секунде пре краја регуларног дела за продужетак, а затим је у наставку постигао девет поена. Он је утакмицу завршио са 29 поена и пет скокова, а најефикаснији је био Пол Милсап са 32 поена и 13 скокова.

Денис Шродер у победи је учествовао са 16 поена и 10 асистенција, а Кајл Корвер са 14 поена, осам скокова и четири асистенције.

У екипи из Сан Антонија Ламаркус Олдриџ био је најефикаснији са 27 поена и 13 скокова, Тони Паркер убацио је 22 поена, Пау Гасол 18.

Кошаркаши Портланда победили су ноћас на гостујућем терену Минесоту са 95:89 и остварили 15. победу у НБА лиги.

Портланд је до победе предводио Си Џеј Мекалум са 43 поена, што је његов рекорд каријере. Мејсон Пламли постигао је 18 поена уз осам скокова, а Еван Тарнер 11 поена за Портланд, који је и четврту узастопну утакмицу играо без Демијена Лиларда, због повреде скочног зглоба.

Портланд је успео да надокнади 14 поена заостатка из првог полувремена, а победу је обезбедио Мекалум "тројком", два и по минута пре краја утакмице.

У екипи Минесоте најефикаснији је био Ендру Вигинс са 24 поена, Зек Левин постигао је 13 поена, а Карл Енони Таунс додао је 11 поена уз 13 скокова и шест асистенција. Српски кошаркаш Немања Бјелица играо је 14 минута, постигао је пет поена, уз два скока, једну асистенцију и украдену лопту.

Детроит је победио Мајами са 107:98 предвођен Реџијем Џексоном са 27 поена и Андреом Драмондом са 25 поена и 18 скокова. За Детроит није играо српски кошаркаш Бобан Марјановић.

У екипи Мајамија најефикаснији је био Џејмс Џонсон са 20 поена.

Индијана је победила Орландо са 117:104 и остварила другу узастопну победу. Мајлс Тарнер предводио је Пејсерсе до победе са 23 поена и 12 скокова, док је 19 поена постигао Пол Џордџ.

Никола Вучевић био је најефикаснији у Орланду са 18 поена и 11 скокова, а Џеф Грин и Серж Ибака постигли су по 17.

Торонто је победио Лос Анђелес Лејкерсе са 123:114 и остварио другу везану победу. Кајл Лори био је набољи у победничком тиму са 41 поеном, девет скокова и седам асистенција, док је добру партију приказао и Демар Дерозан са 31 поеном.

У екипи из Лос Анђелеса најефикаснији је био Данђело Расел са 28 поена, Ник Јанг постигао је два мање, а Џулијус Рендл 15 поена, девет скокова и шест асистенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи