Читај ми!

Разиграни Гасол и Кари, Јокићев четврти дабл-дабл

Протеклу ноћ у НБА лиги сјајним играма обележили су Марк Гасол и Стеф Кари у победама Мемфиса над Портландом (88:86) и Голден стејта над Јутом (106:99). Немања Бјелица и Никола Јокић играли су одлично, али су Минесота и Денвер поражени. Јокић је остварио чак четврти узастопни дабл-дабл учинак.

Мемфис је надиграо Портланд са 88:86, а Марк Гасол је наставио са сјајном игром поставши и најефикаснији играч вечери са 36 поена и две асистенције за нешто мање од 35 минута игре.

Скромније по ефикасности следили су га остали играчи као Ален са 15 и Даглас са 11 поена, али је то било довољно за победу на домаћем терену.

У тиму Портланда најефикаснији су били Лилард са 19 и Тарнер са 15 поена.

Српски кошаркаш Никола Јокић остварио је четврти узастопни дабл-дабл у НБА лиги у ноћи између четвртка и петка, али ни његових 17 поена и 11 скокова нису помогли Денверу да избегне пораз од Вашингтона 92:85.

Никола Јокић је за 27 минута шутирао 6/10 из игре, имао је још по једну асистенцију и блокаду у мечу у којем је био најефикаснији у свом тиму.

Његов саиграч Данило Галинари додао је 14 кошева, Јусуф Нуркић 13, док је Визардсе до тријумфа водио Бредли Бил са 26.

Рано јутрос играо је и Немања Бјелица, сасвим солидно, у поразу Минесоте у Торонту од 124:110.

Бјелица је уписао девет поена (1/1 за два, 2/4 за три), три скока и украдену лопту, али Тимбервулфси нису имали решење за одлични трио Дерозан–Лаури–Валанчунас.

Демар Дерозан био је први појединац дуела са 27 поена, осам скокова и пет асистенција, Кајл Лаури је имао два коша мање, а Јонас Валанчунас дабл-дабл – 20 поена и 10 ухваћених лопти.

Голден стејт је на гостујућем терену савладао Јуту са 106:99 опет предвођен Стивеном Каријем, коме је све полазило за руком, па је у појединим деловима меча изгледало као да игра ревијалну утакмицу.

На крају је био најефикаснији играч са 26 поена, а одлично га је пратио Дјурант са 21 поготком и четири асистенције.

У Јути су им парирали Џо Инглес са 21, Гоберт са 20 и Мак са 19 поена, али је то било недовољно да их спасе пораза од расположених "Ратника".

Резултати утакмица:

Вашингтон – Денвер 92:85,
Торонто – Минесота 124:110,
Мемфис – Портланд 88:86,
Њу Орлеанс – Филаделфила 88:99,
Јута – Голден стејт 99:106,
Чикаго – Сан Антонио 95:91.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво