Читај ми!

Кошаркашице Србије у другом шеширу пред жреб за ЕП

Женска кошаркашка репрезентација Србије налази се у другом шеширу пред жреб за Европско првенство у Чешкој, саопштио је Кошаркашки савез Србије.

ФИБА Европа је објавила саставе шешира пред жреб за Европско првенство које је на програму од 16. до 25. јуна 2017. у Чешкој.

Кошаркашице Србије, првакиње Европе и овајачице бронзане медаље на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, нашле су се у другом шеширу, а критеријуми су били пласмани на претходном Европском првенству и у недавно завршеним квалификацијама за ЕП.

Како ће изгледати групе и са којим ће се репрезентацијама Србија такмичити у првој фази ЕП биће познато наредног викенда, после жреба који ће се 9. и 10. децембра одржати у Прагу.

Састави шешира:
Шешир 1: Француска, Шпанија, Русија, Турска
Шешир 2: Србија, Белорусија, Украјина, Црна Гора
Шешир 3: Грчка, Словачка, Чешка, Летонија
Шешир 4: Италија, Мадјарска, Белгија, Словенија 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи