Читај ми!

"Ратници" декласирали Индијану уз невероватну партију Клеја Томпсона

Изузетна прецизност НБА играчких звезда окарактерисала је синоћне дуеле. Расел Вестрбук остварио и шести узастопни трипл-дабл учинак у победи Оклахоме над Атлантом (102:99), Марк Гасол уписао трипл-дабл у победи Мемфиса над Њу Орлеансом (110:108), Џејмс Харден убацио 37 поена у драматичној победи Хјустона над Бостоном (107:106), у ништа мање драматичном мечу који су Лејкерси изгубили од Јуте (101:107) Лу Вилијамс је убацио 38 поена, али их је све у засенак бацио Клеј Томпсон, који је у победи Голден стејта над Индијаном (142:106) убацио чак 60 поена!

Тим Голден стејта потпуно је декласирао Индијану са чак 142:106, а Клеј Томпсон је меч претворио у своју личну ревију кошарке.

Са убачених чак 60 поена за само 29 минута игре остварио је лични рекорд и поставио рекорд лиге, који ће сигурно још дуго потрајати.

Колико је био доминантан на паркету илуструје и то да су чак и сви његови саиграчи били у сенци, па су и Дјурент и Кари меч завршили са "само" 20 односно 13 поена.

Скоро да није вредно помена, али у Индијани је најефикаснији био Пол Џорџ са 21 поеном, а пратио га је Џеф Тиг са 16 поена и шест асистенција.

Расел Вестрбук је остварио и шести узастопни трипл-дабл учинак водећи тим Оклахоме у победу над Атлантом са 102:99. У 15. победи у сезони Вестбрук је убацио 32 поена уз 13 скокова и 12 асистенција настављајући поход ка титули најефикаснијег играча лиге.

Елитној групи играча са трипл-дабл учинком синоћ се придружио и Марк Гасол у победи
Мемфиса над Њу Орлеансом – 110:108.

У мечу који је разрешен после два продужетка и драматичне завршнице, Гасол је убацио 28 поена уз 11 асистенција и 10 скокова предводећи госте до победе.

Актуелни шампиони Кливленд кавалирси прекинули су серију од три пораза победом у Торонту над Репторсима – 116:112, а у преосталим сусретима Сан Антонио спарси су победили Баксе у Милвокију кошем Петија Милса за 97:96, Вашингтон визардси поразили су Бруклин нетсе са 118:113, Денвер нагетси Филаделфију са 106:98, док је јунак тријумфа Портланд трејлблејзерса против Булса у Чикагу од 112:110 био Демијан Лилард.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво