Читај ми!

Џикић: Лудвигзбург долази у Београд са пет победа у низу

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је да екипа Лудвигзбурга у Београд на меч осмог кола Фибине Лиге шампиона долази у одличној форми и упозорио на квалитет Клифа Хемондса.

"Лудвигзбург нам долази са пет везаних победа у овом такмичењу, други су у групи. Направили су неколико промена, довели су одличног организатора игре Хемондса, који је најбољи асистент лиге и врло искусан играч. Њихов стил игре је онакав какав би се очекивао од састава са 10 Американаца – брза атлетска кошарка у свим фазама игре, уз врло добар шут за три поена и неколико играча који су реална претња по кош са центарских позиција", рекао је Џикић за клупски сајт.

Плејмејкер Партизана Вилијам Хечер очекује веома тежак меч и истиче да екипа мора да буде концентрисана свих 40 минута.

"Наш противник се налази у доброј серији резултата, сигурно ће покушати да наметне ритам који њима одговара. С друге стране, ми ћемо покушати да будемо на максимуму. У сваком тренутку желимо да задржимо фокус и да наставимо да идемо напред", рекао је Хечер.

Утакмица 8. кола Е групе Фибине Лига шампиона између Партизана и Лудвигзбурга игра се у уторак од 18 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво