Олимпијакос победио Дарушафаку, Барса боља од Панатинаикоса

Кошаркаши Олимпијакоса победили су на гостујућем терену у Истанбулу Дарушафаку са 77:71 (24:21, 19:13, 14:17, 20:20), у утакмици десетог кола Евролиге и остварили шесту победу.

Најефикаснији у грчком тиму били су Мет Лоџески са 15 поена и седам скокова и Јоргос Притензис са 15 поена. Василис Спанулис постигао је 13 поена уз пет асистенција, а Ерик Грин десет поена.

Вил Клејбурн предводио је Дарушафаку са 21 поеном и пет скокова, Бред Вонамејкер додао је 11 поена, пет скокова и четири асистенције, а Фуркан Алдемир 10 поена и шест скокова.

Олимпијакос сада има шест победа и четири пораза, а Дарушафака, која је претрпела трећи узастопни пораз, има скор од по пет победа и пораза.

У 11. колу, 9. децембра, Олимпијакос ће у Атини играти против Уникса, а Дарушафака ће у Шпанији играти против Басконије.

Кошаркаши Барселоне победили су на свом терену Панатинаикос са 72:57 (19:19, 17:12, 21:9, 15:17).

Најефикаснији у екипи Барселоне био је Анте Томић са 16 поена и пет скокова, Александар Везнеков додао је 12 поена и пет скокова, а Тајрис Рајс десет поена и четири скока.

Ник Калатес и Џејмс Фелдин постигли су по 13 поена за Панатинаикос, а Крис Синглтон 12 поена.

Барселона и Панатинаикос сада имају исти скор од по пет победа и пораза.

Кошаркаши Басконије победили су на свом терену Галатасарај са 69:62 (22:9, 14:23, 18:16, 15:14).

Шпански тим сада има шест победа и четири пораза, а Галатасарај три победе и седам пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво