Читај ми!

Звезда пред домаћом публиком руши Жалгирис

Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19 сати дочекују литвански Жалгирис у мечу 10. кола Евролиге.

Тренер црвено-белих је изјавио да је пред његовом екипом тежак задатак и да је тим спреман за нови подвиг у најбољој лиги Европе. Tакође се осврнуо на тренутне благе Звездине проблеме, али сматра да ће их она пребродити и покушати да у утакмици против Жалгириса дође до нове победе.

"Жалгирис је клуб богате традиције, у земљи где је кошарка спорт број један. Био је првак Европе, има доста трофеја, а и ове сезоне је показао да свима може да парира. Не иде нам наруку то што су тренутно у форми, поред наших проблема, али надам се да ћемо се издигнути изнад тога и уз помоћ навијача остварити победу", рекао је Радоњић.

Према његовим речима, Литванци имају искусан тим и стил игре који не одговара Звезди. 

У тој утакмици тренер црвено-белих највероватније неће моћи да рачуна на капитена Луку Митровића.

Утакмица измећу Црвене звезде и Жалгириса игра се од 19 сати у дворани "Александар Николић", а црвено-бели ће пред пуном двораном и уз велику подршку покушати да изборе своју пету победу у елитном такмичењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво