Читај ми!

Фенер у трилеру бољи од Реала, ЦСКА до победе уз звук сирене

Кошаркаши Фенербахчеа победили су на свом терену екипу Реал Мадрида са 78:77 (23:19, 16:21, 18:17, 21:20) у дербију десетог кола Евролиге. ЦСКА савладао Бамберг са 90:88, Теодосић постигао 31 поен, а Фридзон уз звук сирене донео победу екипи из Москове. Уникс је на свом терену био бољи од миланског Арманија са 100:79. Ефес славио против Макабија у Тел Авиву – 86:77.

Фенербахче је стигао до седме победе у Евролиги, док је Реал уписао трећи пораз. Нанали је био и најефикаснији у победничком тиму са 18 поена, Екпе Јудо је додао 14, Јан Весели и Косатас Слукас су убацили по 11, док је Никола Калинић меч завршио са 10 поена, седам скокова и две асистенције.

У пораженом тиму најбољи је био Ентони Рандолф са 16 постигнутих поена. Серхио Љуљ је додао 14, а Густаво Ајон и Отело Хантер по 12 поена.

Победу турском клубу донео је Џејмс Нанали поеном са линије за слободна бацања 1,7 секунди пре краја меча. 

Екипа Жељка Обрадовића у наредном колу дочекује Црвену звезду, док Реал као домаћин игра са Жалгирисом.

Кошаркаши московског ЦСКА победили су у гостима екипу Бамберга са 90:88 (17:16, 24:14, 20:28, 22:21). Руски тим сада има скор од девет победа и једног пораза, док је немачки клуб остао на само два тријумфа.

ЦСКА је до победе стигао поенима Виталија Фридзона у последњим моментима утакмице. Претходно је напад за победу покушао да заврши Теодосић, али је изблокиран. Руском тиму је, потом, до краја остало 1,7 секунди, Теодосић је извео аут и пронашао самог Фридзона, који је погодио за победу уз звук сирене.

Теодосић је био најефикаснији у победничком тиму са 31 поеном, а уз то је уписао и осам асистенција. Једини са двоцифреним учинком поред Теодосића био је Андреј Воронцевич, који је меч завршио са 15 поена. У екипи Бамберга најбољи је био Николо Мели са 26 поена.

ЦСКА у наредном колу гостује код Арманија, док Бамберг иде у госте Макабију.

Eкипа Уникса из Казања победила је на свом терену милански Армани са 100:79 (35:24, 22:12, 16:26, 27:10) у десетом колу Евролиге.

Уникс је до треће победе у Евролиги предводио Кит Лангфорд са 25 поена, Вадим Панин је убацио 18, а Артјом Параховски два поена мање.

У редовима миланског Арманија, који је уписао шести пораз, најбољи је био Џамел Меклин са 16 поена, Рики Хикман је постигао 12, а Зоран Драгић 10 поена.

Српски кошаркаши Мирослав Радуљица и Милан Мачван утакмицу су завршили са осам, односно седам поена.

Уникс у наредном колу гостује код Олимпијакоса, док Армани дочекује ЦСКА из Москве.

Кошаркаши Ефеса славили су против Макабија у гостима – 86:77.

Турску екипу је до пете победе у Евролиги водио Дерик Браун са 22 поена, док су у пораженом тиму најефикаснији били Мајк Цирбес и Девин Смит са по 13 поена. Макаби има скор од пет победа и пет пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво