Маљковић: Без одбране не можемо никога да победимо

Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић оценила је да је њена екипа изгубила од Украјине у Нишу зато што није играла препознатљиву одбрану.

"Нема ту много приче. Емоције су учиниле своје. Видели смо две нападачке екипе. Нисмо играли своју препознатљиву одбрану, а много пута сам говорила да без тога не можемо никога да победимо, а данас је било кош за кош. Када погледате резултат и статистику, видите да је победила она нападачка екипа која је имала боље проценте", рекла је Маљковићева.

"Дефинитивно, било је много емоција у окупљању овог новембра. Било је и прошлог новембра, али то нам је донело добар резултат, победу против Немачке и пораз против Украјине, али памтимо победу. Надам се да ће тај резултат из Пионира да нам помогне, да ће да нас обрадује та сјајна утакмица. Наравно да сам незадовољна поразом. Незадовољни смо сви, нисмо дали публици у Краљеву и Нишу шта је заслужила", рекла је Маљковићева.

"Искрено хвала, осећамо се лоше што нисмо вратиле победом. То је била наша дужност. Видите колика је била мотивација, јер су оне и пре овога биле на ЕП. Видите сви колики смо мотив свима. Да сачекамо 22.00 када се заврше све утакмице да причамо шта и како даље", рекла је Маљковићева.

Ана Дабовић је такође рекла да је преплављена емоцијама.

"Превише је емоција у мени, посебно зато што је сестрина последња утакмица, као и нашег председника Драгана Ђиласа у тој улози. Пуна је била дворана у Нишу, али смо завршиле поразом. Тужна сам, али поносна на наш народ што нас је испратио као шампионе", рекла је Ана Дабовић.

"Тешко је кад нисмо на окупу, али дефинитивно је требало боље да одиграмо. Могу да захвалим публици што је дошла да нас испрати. Надам се да смо прошли јер бисмо у супротном на лош начин ушли у историју, као првак који не може да брани титулу", рекла је Ана Дабовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво