Читај ми!

Макаби и Олимпија лако до победа

Кошаркаши Макабија победили су у Тел Авиву Фенербахче са 87:77 (15:17, 28:22, 23:21, 21:17) , а кошаркаши Олимпије из Милана победили су на свом паркету Басконију са 88:76 (27:17, 22:18, 23:21, 16:20) у седмом колу Евролиге. Макабију је ово била трећа, а Олимпији четврта победа у Евролиги.

Макаби је до победе предводио Сони Вимс са 22 поена, пет скокова и четири асистенције, док је Јогев Охајон додао 19, уз шест асистенција и две ухваћене лопте.

У екипи Фенербахчеа истакао се Екпе Јудо са 17 поена и осам скокова, колико је имао и Јан Весели, али уз поен мање. Никола Калинић је за 23 минута на паркету постигао осам поена, а уз то је имао два скока и једну асистенцију.

Макабију је ово била трећа победа, а уз то има и четири пораза, док Фенер има скор од 4/3.
Кошаркаши Олимпије из Милана победили су на свом паркету Басконију са 88:76 (27:17, 22:18, 23:21, 16:20) у седмом колу Евролиге.

Олимпију је до победе предводио Раким Сандерс са 19 поена и три скока, док је Рики Хикман постигао 13. Српски кошаркаш Милан Мачван за 18 минута постигао је шест поена, уз четири скока и једну асистенцију, док је Мирослав Радуљица постигао пет, уз три ухваћене лопте.

У екипи Басконије истакао се Шејн Ларкин са 21 поеном и девет асистенција, док је Јоханес Војтман постигао 16.

Олимпији је ово била четврта победа у Евролиги, а у четвртак ће гостовати Црвеној звезди. С друге стране, Басконија је уписала трећи пораз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво