Читај ми!

Покрет за женску кошарку отворио бесплатну школу кошарке у ДКЦ „Мајдан“

Маљковић: Поносна на моје мале кошаркашице

Покрет за женску кошарку Марина Маљковић наставља да расте великом брзином. У Дечијем културном центру “Мајдан” на Сењаку, уз подршку општине Савски венац, отворена је још једна бесплатна школа кошарке за девојчице основношколског узраста, где ће мале кошаркашице моћи да тренирају од следећег викенда.

То је шеста локација у граду, а седма укупно у Србији на којој све девојчице основношколског узраста могу потпуно бесплатно да тренирају кошарку по програму Марине Маљковић.
 
-Срце ми је пуно сваки пут када дођем на дружење са мојим малим кошаркашицама и када видим да број нових чланица рапидно расте. Број се утростручио у последња два месеца, па сада имамо уписаних преко 300 девојчица. Поносна сам на оно што смо сви заједно урадили и верујем да ћемо до краја јуна омогућити бесплатне тренинге за макар још толико девојчица. Наш основни циљ је да им створимо услове у којима ће се развијати и напредовати и у којима ће кроз игру и интересантне тренинге заволети кошарку. Захваљујем се општини Савски венац што је препознала вредност овог пројекта и што ћемо заједно радити на томе да девојчицама понудимо најквалитетнију могућу бесплатну спортску активност. ДКЦ "Мајдан" је изузетно популарна локација, доступна свима, у коју врло радо долазим - истакла је Марина Маљковић.
 
Програм бесплатних школа се тренутно спроводи у Београду у основним школама "Михаило Петровић Алас" и "Краљ Петар И", као и у центрима "Врачар", "Визура спорт", "Милан Гале Мушкатировић" и "Мајдан" и у Пожаревцу у гимназији.
 
-Желела бих још једном да истакнем велику захвалност градовима Београду и Пожаревцу, општинама на којима спроводимо програм, као и Телекому Србије. Такође ми је велика част да пожелим добродошлицу и нашим пријатељима из Роде, који ће нам помагати да нашим малим кошаркашицама обезбедимо најбоље могуће услове за развој - истакла је Марина Маљковић и поздравила и уручила поклоне градском менаџеру Горану Весићу, председници општине Савски венац Ирени Вујовић, као и преставницама компанија Телеком Србија и Рода.
 
Бесплатна школа кошарке спроводиће се у ДКЦ "Мајдан" суботом и недељом од 10 до 12 часова (10-11 девојчице 1-4. разреда, 11-12 девојчице 5-8. разреда). У наредном периоду у плану је отварање бесплатних школа кошарке за девојчице основношколског узраста у ОШ "Милена Павловић Барили" уз подршку општине Палилула, као и на Вождовцу и Звездари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи