Читај ми!

Душан Домовић - Булут ексклузивно за РТС

Најбољи баскеташ света Душан Домовић - Булут после освајања светског првенства у баскету 3x3, победом над САД у финалу 21:16, ексклузивно је дао изјаву за РТС.

Репрезентација Србије у баскету освојила је титулу светског првака у баскету пошто је у финалу Светског првенства у Кини, победила селекцију САД са 21:16.

За Србију су на Светском првенству наступили Душан Домовић Булут, који је постигао одлучујући кош у финалу, Дејан Мајсторовић, Марко Савић и Марко Ждеро.

"Изненадили смо Американце у финалу, играли смо добро. Ја увек сматрам да наша најбоља игра не може да се пореди са било чијом најбољом игром јер смо ми у том моменту сваки пут бољи. Догодине још једно злато", изјавио је најбољи баскеташ света за РТС.

Српски кошаркаши су остварили свих седам победа на турниру.

То је друга златна медаља на Светском првенству за српске баскеташе после 2012. године.

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије