Читај ми!

Радоњић задовољан победом и игром

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић је рекао да је задовољан победом и игром против МЗТ-а на почетку такмичења у Јадранској лиги, али је рекао и да тим мора још да ради и да се поправља.

"Ово је јако добар почетак сезоне и најбитније је да смо победили на почетку. Задовољан сам игром против једне јако добре екипе МЗТ-а, али немамо времена да размишљамо о овоме, јер треба да се окренемо утакмици са Цедевитом, која је већ у понедељак", рекао је Радоњић новинарима после меча.

"Одиграли смо утакмицу са изузетном одговорношћу, поготово у одбрани, што ме изузетно радује. Наравно, има и елемената које треба поправити у игри, али време је пред нама и то ћемо постепено радити. Хвала публици на подршци, али само желим да истакнем да смо у специфичној ситуацији, тако да нам је та подршка изузетно значајна и потребна у сваком тренутку", рекао је Радоњић.

Тренер Звезде је одговорио новинарима да појачање неће брзо стићи.

"Не назире се довођење играча у скорије време, али је битно што пре довести центра, због скорог почетка такмичења у Јадранској лиги", рекао је Радоњић.

Тренер МЗТ-а Емил Рајковић није био задовољан наступом свог тима.

"Не могу да будем задовољан ни резултатом ни игром. Приметно је било да нам је недостајао Ђорђе Дреновац, који је у припремном периоду био један од наших најбољих играча. Звезда је показала какав квалитет поседује. Честитам им на овој победи", рекао је Рајковић.

Тренер МЗТ-а је демантовао наводе из медија да тим циља четврто место, рекавши да екипа жели да заврши у горњем делу табеле.

"Наш циљ је да будемо у горњем делу табеле, пети-шести-седми. Завршни турнир би било нешто невероватно", рекао је Рајковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи