Читај ми!

Мега победом почела сезону

Кошаркаши Мега Лекса победом су почели нову сезону у Јадранској лиги, пошто су у Сремској Митровици славили против Олимпије са 86:85 (18:25, 20:25, 29:24, 19:11).

Најефикаснији у победничком тим у били су Раде Загорац и Огњен Јарамаз са по 18 поена, Алфа Каба убацио је поен мање, док је Марко Тејић меч завршио са 14 поена. У пораженом тиму најбољи је био Брендон Џеферсон са 21 поеном.

Мега је била у резултатском заостатку већи део утакмице, а до победе је стигла у самом финишу меча. Каба је био сигуран са линије за слободна бацања двадесетак секунди пре краја, а шут за победу словеначке екипе промашио је Блаж Месичек.

Мега у наредном колу гостује ФМП-у, док Олимпија дочекује Крку.

Претходно, у мечу којим је отворена нова сезона у регионалном такмичењу, Будућност је у Загребу савладала Цедевиту 80:70. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи