Читај ми!

Богдановић: И Џејмс и Кари би се уплашили Југославије

Кошаркаш Фенербахчеа Богдан Богдановић сматра да би репрезентација састављена од играча из бивше Југославије могла равноправно да се супростави селекцији САД. Српски репрезентативац гостује у Задру где ће његов тим играти у финалу припремног турнира и истакао је да тренутна доминација америчких професионалаца није права слика ситуације у кошарци.

"У нашој регији има пуно НБА играча који би можда имали квалитет да добију Американце. Американаца има више од 300 милиона, али ми смо талентованији. Размишљам као кошаркаш када кажем да бих волео да видим репрезентацију са Драгићем, другим Богдановићем, Хезоњом, Шарићем, Телетовићем, Нуркићем, Пековићем, Теодосићем, Јокићем...", рекао је Богдановић за "Јутарњи лист".

Србија је у финалу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру убедљиво поражена од НБА кошаркаша, али је наш репрезентативац истакао да то није прави одраз и да би било лепо и интересантно да најбољи кошаркаши са простора бивше државе одиграју бар пријатељски меч против Американаца.

"И Џејмс и Кари би се уплашили.Уплашиш се кад их видиш на терену, 12 НБА-оваца! Не верујем да ће се то икада догодити, али ваљда ће једном доћи и одлучивати неки паметнији људи", истакао је Богдановић и нагласио да не осећа екстра мотивацију када игра против Хрватске.

Хрватски медији су пренели и изузетне похвале нашег репрезентативца о атмосфери током протеклих дана на турниру.

„Одлично се осећам у Задру, другу годину заредом боравим овде. Уз напорне тренинге имамо времена да се опустимо у најлепшем центру за одмор на свету. У Хрватској сам боравио неколико пута, одушевљен сам острвом Паг, пашким сиром и прелепим морем. Посебно утисак на мене оставиле су и задарске морске оргуље које су јединствен спој архитектуре и уметности", казао је Богдановић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи