Читај ми!

Чарапић прешао у Мега Лекс

Млади црногорски кошаркашки репрезентативац Огњен Чарапић појачао је екипу Мега Лекса. Чарапић има 18 година и игра на позицији плејмејкера, а у Мегу долази из подгоричке Будућности где је одбио да потпише професионални уговор.

"Веома сам срећан што сам потписао први професионални уговор са Мега Лексом јер је свима добро познато колико је то добра средина за младог играча. У клубу имамо одличне услове за тренирање и даћу све од себе како бих оправдао поверење тренера Милојевића и управе", изјавио је Чарапић за клупски сајт.

Чарапић је већ неко време тренирао са првим тимом Меге, а наступио је и на контролним мечевима.

Он је прошле сезоне играо 19 мечева за Будућност у АБА лиги и Еврокупу, док је редован члан млађих репрезентативних селекција Црне Горе.

На Европском првенству за кадете пре две године проглашен је за најкориснијег играча, на којем је просечно бележио 16 поена и 3,3 асистенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво