Цибона изгубила са 45 поена разлике

Кошаркаши Цибоне поражени су на старту Евролиге на свом терену од италијанске Монтепаски Сијене са 85:40. Партизан игра у четвртак против Уникахе од 20.45 у Београду.

Више од 4.000 гледалаца у Загребу је присуствовало убедљивом поразу Цибоне од кошаркашке екипе из Тоскане. Трећу четвртину Монтепаски Сиојена добила је са 32:8 и до краја меча само је повећала предност.

Кошаркаш Сијене Шиштоф Лавриновић убацио је 26 поена, а Цибоси ће памтити овај меч по неславном рекорду. У Евролиги никада се није десило да домаћи тим постигне само 40 кошева за 40 минута!

Резултати - група А:
Цибона - Сијена 40:85
Жалгирис-Асвел 71:52
Фенербахче Улкер-Барселона 59:82

Група Б:
Олимпијакос-Орлеан 94:72

Група Ц:
Маруси-ЦСКА Москва 65:66

Група Д:
Проком-Олденбург 81:87

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво