Читај ми!

Марковић се опростио од репрезентације

Дугогодишњи кошаркашки репрезентативац Србије Стефан Марковић одлучио је да се повуче из националног тима након освајање сребрне медаље на Олимпијским играма у Рију.

Марковић, који је играо за репрезентацију од 2007. године, уз капитена Милоша Теодосића и Мирослава Радуљицу, учествовао је у освајању три велике медаље - сребра на ОИ, СП 2014 и ЕП 2009, преносе Новости.

"До пре неки дан недостајало ми је олимпијско одличје, а ево сада је и оно ту. Заокружио сам у репрезенетацији све што сам могао. Одиграо сам три велика финала. Почаствован сам и привилегован што сам био део свега овога", рекао је Марковић, који има и злато са шампионата света за играче до 19 године, такође заједно са Теодосићем и Радуљицом.

Стефан Марковић тренутно игра у Зениту из Санкт Петербурга а професионалну каријеру је почео 2005. године у Атласу из Београда. Играо је за Хемофарм, италијански Бенетон Тревизо, Валенсију и Уникаху.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво