Вујошевић: Нисмо још уиграни

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да његов тим још није спреман и уигран пред почетак Евролиге, али је истакао да не тражи алиби, већ да ће екипа ићи на победу против Уникахе.

"Задовољан сам како момци раде, задовољан сам њиховом енергијом. Када се уиграмо бићемо добра екипа, која ће освајати трофеје...сада још то нисмо. Већа жеља и већа борбеност, као и публика, јесу ствари које су нам неопходне за победу", рекао је Вујошевић новинарима у Београду. 

"Играмо са јако квалитетном екипом, публика ће уживати у изванредној кошарци. Неће бити лако, али ту смо. Не тражимо алиби, знамо да ће публика бити уз нас и ићи ћемо на победу", рекао је Вујошевић. 

За Партизан ће дебитовати нови плејмејкер, Лестер Мекејлеб, који је допутовао тек у недељу, а црно-бели су потписали уговор са крилним центром Лоренсом Робертсом, који тек сутра стиже у Београд.

"Играчи су одабрани. Не знам колико ће им времена требати да се прилагоде. Дуго смо чекали, али такво је тржиште...испоставило се да је чекање било оправдано. Мислим да су то играчи који могу да помогну Партизану и којима Партизан може да помогне", рекао је Вујошевић.

Капитен Петар Божић рекао је да се екипа радује почетку Евролиге. 

"Свака утакмица у Евролиги је нова радост. Атмосфера у екипи је одлична...Уникаха нам је добро позната, иако је променила састав. Против Реала су показали праву моћ. Ми смо се сакупили, добро тренирамо и треба то да пренесемо на терен и да изненадимо Уникаху", рекао је Божић.

Мекејлеб је рекао да не зна много о историји и резултатима Партизана, али да је чуо да има "луду" атмосферу на домаћим утакмицама. 

"Не знам још толико о историји и резултатима Партизана. Чим сам дошао слушао сам о томе какви су навијачи. Почаствован сам што ћу играти Евролигу, ово ће ми бити прво искуство у њој", рекао је Мекејлеб.

Једини проблем Партизана са повредама је ишчашење скочног зглоба Александра Рашића, који јуче није тренирао, али би данас требало да настави са радом да би био спреман за сутра.

Утакмица првог кола групе Б Партизан - Уникаха игра се у среду од 20.45 у сали Пионир.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво