Пешић напустио клупу Бајерна, мења га Ђорђевић?

Српски кошаркашки стручњак Светислав Пешић напустио је данас минхенски Бајерн, потврдио је немачки клуб. Као наследника медији у Немачкој спомињу селектора Србије Александра Ђорђевића.

Пешић је клуб напустио због здравствених разлога, јер је недавно имао операцију колена, а предстоји му још један хируршки захват.

"У тренерском послу су две ствари од фундаменталног значаја, да доносите одлуке и да преузимате одговорност за развој играча. Сигуран сам да сам донео праву одлуку због свог здравља, преузимам и одговорност за све што се у тиму радило. Био би превелики ризик за тим да останем, први пут у животу ћу послушати своје тело и нећу рескирати, морам да бринем за здравље", рекао је Пешић за клупски сајт.

Пешић је у Бајерн стигао 2012. и освојио је првенство Немачке 2014. године, док је са Баварцима изборио први пласман у Топ 16 фазу Евролиге.

Како су претходних дана пренели медији у Немачкој, Пешића ће на клупи Бајерна заменити селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић.

Хоће ли до сарадње заиста доћи, биће познато наредних дана. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи