Ђорђевић: Гудурић и Дангубић су будућност Србије

Селектор Србије Александар Ђорђевић истакао је да је задовољан радом Немање Дангубића и Марка Гудурића, али објашњава да није било времена да се наметну и буду на коначном списку за Олимпијске игре у Рију.

"Дангубић и Гудурић били су равноправни чланови репрезентације. Нажалост није било довољно времена да се наметну, пошто смо имали јако кратак период за уигравање за утакмице квалификационог турнира. Због специфичности и кратког трајања ових припрема, они једноставно нису ни добили праву шансу да изборе место у тиму", рекао је Ђорђевић за сајт КСС.

Он је похвалио поменути двојац и поручио да је сваки тренинг одрадио одлично.

"Можемо да будемо поносни на оно што су урадили за ових пет недеља и сигуран сам да имамо играче за будућност. Захвалан сам им на свему што су пружили за репрезентацију", поручио је Ђорђевић.

Србију ће у Рију представљати: Стефан Јовић, Марко Симоновић, Богдан Богдановић, Никола Калинић, Милан Мачван, Стефан Марковић, Немања Недовић, Мирослав Радуљица, Милош Теодосић, Никола Јокић, Владимир ССтимац и Стефан Бирчевић.

Српски кошаркашки данас се враћају са Копаоника, а потом путују у понедељак на тунир у Аргентину, што ће бити последња провера пред Игре у Рију.

Србија ће на ОИ играти у А групи са Француском, САД, Венецуелом, Кином и Аустралијом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи