Читај ми!

Конли добио од Мемфиса највећи уговор у историји НБА!

Пре петка, само два играча у НБА историји добили су 30 милиона долара годишње – Мајкл Џордан и Коби Брајант. Први дан ангажовања слбодних агената донео је трећег ... а никада није наступио за Ол-Стар тим ...

Мајк Конли Џуниор (28, 185) и Мемфис Гризлиси договорили су петогодишњу сарадњу вредну невероватних 153 милиона долара!

Конли је тако постао најплаћенији играч у НБА историји.

Гризлиси су изабрали Конлија са четврте позиције на Драфту 2007. године. Претходно је једну годину провео на Охајо Стејту. За девет сезона у Мемфису је одиграо 637 мечева, од чега 608 као стартер, а просечно је бележио 13.6 поена, 5.6 асистенција, 2.9 скокова и 1.9 украдених лопти.

Највећи уговор у историји НБА лиге пре Конлија имао је Ентони Дејвис, који је претходног лета потписао за Пеликансе и себи обезбедио 145 милиона долара за пет година верности.

Овај рекорд могао би да "падне" већ следећег лета када Ле Брoну Џејмсу истиче уговор са Кливлендом а очекује се да би "краљ" могао да потпише нови уговор вредан чак 200 милиона долара!

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво