Крстић остаје у Истанбулу, потписао за Галатасарај

Некадашњи капитен кошаркашке репрезентације Србије Ненад Крстић напустио је Ефес и појачао градског ривала Галатасарај, потврђено је на сајту истанбулског клуба.

Крстић је са Галатасарајом, који ће наредне сезоне наступати у Евролиги као победник Еврокупа, потписао једногодишњи уговор.

Српски центар каријеру је започео у Партизану из ког је као 24. пик на драфту 2002. године стигао у Њу Џерзи, а наступао је и за Тријумф, Оклахому, Бостон и ЦСКА, пре него што је у јуну 2014. стигао у Анадолу Ефес.

За Ефес је просечно бележио 12,8 поена, 5,1 скок и 1,4 асистенције по мечу, а у јуну 2015. на трећој утакмици против Каршијаке доживео је тешку повреду која га је одвојила од терена на шест месеци.

Са репрезентацијом Србије има освојену сребрну медаљу на Европском првенству у Пољској, као и друго место са Светског првенства у Шпанији, након чега се повукао из националног тима.

Турски клуб је објавио да је нови члан постао и амерички кошаркаш Остин Даје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво