Спанулис новом магијом донео титулу Олимпијакосу!

Кошаркашки мечеви у Грчкој - понајвише они између Олимпијакоса и Панатинаикоса, које не зову случајно „дербијима вечитих непријатеља" - умеју да трају сатима. Ту је груба игра и са њима уско скопчани чести фаулови, навијачки прекиди и инциденти, продужеци... Али поткраду се и овакви тренуци. Магични, никакви другачији...

Олимпијакос је савладао Панатинаикос са 82:81 и тако одбранио титулу грчког шампиона (освојио укупно 12. пехар националног првака). Василис Спанулис је погодио тројку за победу, преко Димитриса Дијамантидиса (играо последњи меч у каријери), пред 20.000 зелених навијача!

Дуел у ОАКА арени је био напет, што је скоро увек сувишно нагласити у дуелима два ривала, али овога пута је то било посебно наглашено. Играло се чврсто, а посебно је тако било око и на Василису Спанулису. Деловало је да је моментум на страни домаћег састава... Али сваки пут је Олимпијакос налазио начин да се врати.

Један продужетак, други, Панатинаикос има предност, Олимпијакос је стиже. Лопта иде код Спанулиса, он шутира, најчешће маши. Све док није погодио. За титулу и велику победу. По ко зна који пут...

Он је меч завршио са 25 поена и шест асистенција, док је Отело Хантер допринео са 14 поена и седам скокова. Никос Папас је у супарничком тиму имао 16 поена, док поред имена Гиста и Дијамантидиса стоји 15 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво