Читај ми!

Моћни Кливленд прегазио Торонто

Кошаркаши Кливленда убедљиво су савладали екипу Торонта 116:78 и повели са 3:2 у финалној серији Источне конференције НБА лиге.

Након два узастопна пораза у Канади, Кливленд је ипак успео да настави победнички низ на свом терену, предвођен Леброном Џејмсом, који је постигао 23 поена пре него што се преселио на клупу, као и Кевином Лавом, који је са 25 био најефикаснији у свом тиму.

Џејмс је имао и осам асистенција и шест скокова за 31 минут игре, пре него што је у финишу треће деонице напустио терен и није се враћао у игру, у тренутку када је Кливленд повео са 37 разлике.

Кливленд је практично већ у првом полувремену решио питање победника, када је имао 34 поена предности, а Торонто ни у једном тренутку није успео озбиљније да угрози противника.

Прилику да се пласира у друго узастопно велико НБА финале Кливленд ће имати у ноћи измедју петка и суботе, када се серија поново сели у Торонто.

Кливленд је три утакмице добио са укупно 88 поена предности и тако показао доминацију на свом терену.

Најбољи играчи Торонта, Демар Дерозан и Кајл Лаури, постигли су 14, односно 13 поена. Бисмак Бијомбо имао је само четири скока, након 40 укупно две претходне утакмице. Једини који се истакао у тој екипи био је Јонас Валанчијунас, који се вратио на терен после осам пропуштених утакмица због повреде чланка. За 18 минута постигао је девет поена.

Кливленд је тако остао непоражен на свом терену у овосезонском плеј-офу, а наставио је да побеђује убедљивом разликом, која је у седам утакмица просечно 20,9 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво