Партизан лако победио Константин у Нишу

Кошаркаши Партизана победили су у Нишу домаћи Константин са 86:62 (21:14, 20:12, 25:16, 20:20), у утакмици последњег, шестог кола Групе Б у Суперлиги Србије.

Адин Врабац био је најефикаснији у Партизану са 19 поена уз седам скокова, Кевин Џонс постигао је 13 поена и имао шест скокова, Џамар Вилсон додао је 12, а Божо Ђумић 11 поена.

У екипи Константина најефикасњи је био Горан Остојић са 15 поена, а Милан Миловановић постигао је 11 поена и имао пет скокова.

Партизан је лигашки део Суперлиге завршио са свих шест победа, а Константин са једном победом и пет пораза.

Партизан ће у полуфиналу играти с другопласираном екипом из Групе А ФМП-ом, а прва утакмица на програму је у суботу од 18 часова у хали "Александар Николић". Реванш је два дана касније у Железнику од 21 час.

У другом полуфиналу играће Црвена звезда и Мега Лекс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво