Читај ми!

Торонто изједначио после продужетка

Нова драма и нови продужетак у дуелу Торонта и Мајамија. Овога пута су кошаркаши Репторса савладали Хит, славивши после драматичног продужетка са 96:92, чиме су стигли до скора од 1:1 у четвртфиналној серији НБА плеј-офа. Нова одлична партија Горана Драгића који се са 20 постигнутих кошева опет нашао међу најистакнутијим играчима сусрета.

Поновљена драма у завршници другог дуела Торонта и Мајамија, само су улоге и резултат били обрнути у односу на прву утакмицу. Горан Драгић је опет био једна од централних фигура, јер је тројком у последњим секундама утакмице донео изједначење Мајамију и шансу у продужетку.

У продужетку је Торонто наставио да игра квалитетно и напослетку ипак успео да резултатом 96:92 однесе победу за изједначење у серији.

Торонто су по ефикасности предводили Керол Демар са 21 кошем и Демар Дерозан за 20, а пратили су их Кајл Лаури са 18 и Јонас Валанчијунас са 15 погодака.

Уз Драгића, који је са 20 кошева био најефикаснији, у тиму Мајамија су се истакли Вејд и Џонсон са по 17, Вајтсајд са 13 и Денг са 12 погодака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво