Читај ми!

Финале АБА лиге: Звездина прва "меч лопта"

Кошаркаши Црвене звезде вечерас у Сремској Митровици против Мега Лекса, у трећој утакмици финалне серије плеј-офа АБА лиге, имају прилику да одбране титулу и други пут узастопно подигну трофеј намењен регионалном шампиону. Меч почиње у 20.30, пренос је на нашем Другом програму.

Звезда против ослабљене Меге води у серији 2:0 и према свему виђеном било би велико изненађење уколико вечерас у Сремској Митровици не би завршила посао. Домаћин се нада да може да продужи серију, док би црвено-бели да што пре заврше посао.

"Игра из другог меча, посебно у одбрани је рецепт за наредни, иако сам сигуран да се Мега неће предати. Очекујем још жешћи отпор домаћег тима у Сремској Митровици", изјавио је Звездин плејмејкер Стефан Јовић.

Већем отпору нада се и капитен Меге Раде Загорац.

"У врло лошој ситуацији смо после 0:2. Чини ми се да смо своју шансу пропустили у првој утакмици, док смо у другој били потпуно надиграни што бих приписао и доста скраћеној ротацији због повреда. Очекује нас трећи меч и даћемо све од себе да победимо и продужимо серију", истакао је талентовани кошаркаш.

Трећи меч финалне серије плеј-офа АБА лиге између Мега Лекса и Црвене звезде игра се вечерас од 20.30 сати у Сремској Митровици. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво