Кошаркаши Звезде: Биће тешко у Сремској Митровици

Кошаркаши Црвене звезде Стефан Јовић и Марко Гудурић изјавили су да очекују још јачи отпор Мега Лекса у трећем мечу финалне серије АБА лиге.

Црвено-бели воде против Меге са 2:0 након што су у потпуности искористили домаћи терен, уочи селидбе у Сремску Митровицу.

"Искористили смо наш терен и остварили важну победу. Игра из другог меча је рецепт за наредни, иако сам сигуран да се Мега неће предати. Очекујем још жешћи отпор екипе домаћег тима у Сремској Митровици", рекао је Јовић, после победе од 93:74 у дворани "Александар Николић".

Његов саиграч Марко Гудурић очекује тежак меч у понедељак против освајача Купа Радивоја Кораћа.

"И друга утакмица је била тешка, али смо имали озбиљан приступ. За разлику од првог дуела сада нисмо имали падове и нисмо дозвољавали Меги да се враћа. Идемо без еуфорије у Сремску Митровицу, очекујемо тежак меч, али ћемо играти агресивно. Знала је Мега много пута да изненади ове сезоне на свом терену", закључио је Гудурић.

Трећа утакмица финалне серије између Мега Лекса и Црвене звезде игра се сутра од 20.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво