Радоњић: Идемо у Митровицу по трофеј!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа одиграла знатно бољу одбрану него у првој утакмици и додао да ће црвено-бели већ у следећем мечу покушати да окончају финалну серију плеј-офа Јадранске лиге против Мега Лекса.

"Повели смо с 2:0... Одиграли смо бољу одбрану него у првом мечу. Успели смо да будемо добри у нападу, па смо на крају и славили. Серије је таква да сада радимо на анализи и да се окрећемо утакмици у Митровици у којој ћемо пружити све од себе и да још једном победимо Мегу.

"Хвала публици на подршци која је била овде оба дана. Позивам их и у Митровицу да дођу и да заједнички тамо освојимо трофеј", додао је он.

Црвена звезда повела је с 2:0 у финалној серији плеј-офа Јадранске лиге против Мега Лекса, пошто је у дворани "Александар Николић" победила са 93:74.

На питање новинара да ли му смета што Звезда не осваја титуле на домаћем терену, Радоњић је рекао да "где год смо узели трофеј било је Звездиних навијача".

"Сада је питање колико их је било... Али увек их је био довољно. Ми све то добро чујемо, осећамо. Трудимо се да дамо све од себе, без обзира где играмо", казао је Радоњић.
Кошаркаш Звезде Василије Мицић рекао је да је ово била веома битна победа за његову екипу.

"Честитао бих саиграчима на победи. Ова је била битна победа за нас. Боље смо одиграли у одбрани него у првом мечу и управо зато је ова утакмица била боља за нас. Окрећемо се трећој утакмици у Митровици, где ћемо покушати да освојимо титулу", рекао је Мицић.

Трећа утакмица финалне серије плеј-офа Јадранске лиге између Мега Лекса и Црвене звезде играће се у понедељак од 20.30 у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи